Söder Sportfiske


Nedan hittar du information om Söder Sportfiske - kanske en av Sveriges bästa sportfiskebutiker?

Sportfiskebutik
Namn : Söder Sportfiske
Hemsida : http://www.sportfiskeprylar.se
Kontaktuppgifter : Hornsgatan 148
11728 Stockholm
Stad : Stockholm
Har webbutik :
Har fysisk butik :
Beskrivning : Sportfiskeprylar.se ingår i sportfiskebutiken Söder Sportfiske AB som är vår fysiska butik. Sportfiskeprylar.se är vår webshop samt nyhetskanal där vi skriver om produktnyheter, fiskeguidningar och fångsrapportering. Vi driver även en personalblogg som du hittar i menyn.

Vi är den ledande aktören på sportfiske i Sverige, vi är idag 10 anställda som är förlorade i sportfiskets värld. Vi vill driva sportfisket framåt, vi sätter trender och vill enbart jobba med kvalitetsprodukter till rätt pris. Vi har inte råd eller lust att sälja skräp som inte håller måttet. Du är välkommen att besöka vår fiskebutik i Stockholm eller köpa din fiskeutrustning här i vår fiskebutik på nätet. Hos oss hittar du alla fisketillbehör från de ledande varumärkena samt mycket unika fiskeprylar som du bara hittar hos oss. Vi har mängder med fiskedrag som wobblers, jerkbaits, spinnare, skeddrag, jiggar, gummibeten m.m. Vi har fiskekläder, fiskerullar, fiskespön och alla typer av fisketillbehör som du behöver i ditt fiske. Vi är experter på jerkbait, spinnfiske, vertikalfiske, gäddfiske, gösfiske, abborrefiske, laxfiske, öringfiske, havsfiske, specimenfiske. Det finns egentligen inget fiskesätt vi inte har bra koll på. Det spelar heller ingen roll om du är nybörjare eller proffs så hittar du det du behöver i vårt noga utvalda sortiment. Fri frakt får du när du handlar för över 3000 kr inom Sverige.

Målsättningen med Söder Sportfiske och Sportfiskeprylar.se är att kunna erbjuda riktigt bra service och att våra kunder köper saker de blir nöjda med. Vi har yrkesstolthet och vare sig det gäller att köpa ett flöte eller en strömmingshäckla till att införskaffa en riktig "proffsutrustning" så ska man kunna lita på att man blir ärligt bemött av en kunnig personal.

I butiken på Hornsgatan 123 står kaffet alltid på och tips och trix är gratis. Butiken har en skön atmosfär och det andas fiske i väggarna.

Butiken har sålt fiskeprylar i 15 år och i februari 2005 köpte dåvarande samt nuvarande b

Gilla / Ogilla:

   Popularitetspoäng: 1
Kommentarer: 0

Informationslämnare:

sportfiskeprylar.se

Profilbild Söder Sportfiske


Kommentarer